Cofraje metalice Easy Formwork System

Sistemele de cofraje metalice cu rama metalica vopsita Easy Formwork System, sunt sisteme de cofraj metalic rezistenta 70 kN/mp. Furnizam la comanda dupa proiectul dvs panotajul dorit de dvs la cel mai mic pret de pe piata.

INFORMATII TEHNICE pentru sistemul de cofrare EASY FORMWORK:

- este realizat din profile metalice late de 100mm sudate pe spate cu diagonale din 300 in 300 mm asigurandu-se in acest fel rezistenta superioara pentru tot panoul de cofraj metalic.

- finisajul la fata este din tego 18mm grosime, realizat multistrat din straturi de furnir suprapus si lipit de 1.4mm grosime fiecare

- placajul tego este lipit cu adeziv rezistent la intemperii si rasina fenolica rezistenta la caldura excesiva, concentratia filmului fenolic exterior fiind de 220g/m² pe ambele fete de cofraj

Cu aceste caracteristici tehnice, avem un cofraj care in conformitate cu normele DIN rezista 70kN/ m² pentru intreaga suprafata asigurandu-se in acest fel turnarea rapida a betonului.

Mai multe detalii privitoare la sistem le regasiti in siteul nostru specializat www.cofraje-metalice.ro.

Accesorii pentru aceste cofraje metalice, va putem furniza produsele originale Edilponte sau produse import Germania, compatibile.

www.accesorii-cofraje-schele.ro

De asemenea, va furnizam din stoc permanent accesorii consumabile pentru acest tip de cofraj de la dopuri pvc, teava pvc, conuri pvc, rozete distantiere, teava fibrobeton, dopuri fibrobeton, adeziv monocomponent pentru sigilare si fixare, solutie decofranta etc.

www.accesorii-cofraje-schele.ro

Cu ajutorul cofrajelor metalice Easy Formwork System puteti realiza un sistem de cofrare usor, cu ajutorul caruia puteti realiza orice categorie de proiect imobiliar de constructii, atat constructii proiecte majore, cat si constructii pentru proiecte mai mici. Puteti realiza: cofraje diafragme, cofraje radiere din beton, cofraje pereti, cofraje placa din beton, cofraje coloane, cofraje ziduri de sprijin etc.

Cofrajele metalice sunt realizate in Italia.

Cofrajul metalic usor Easy Formwork System reprezinta cel mai nou sistem de cofrare pentru productia oricarei categorii de pereti din beton, cu diferite lungimi si forme geometrice intr-un mod rapid si versatil. Utilizand sistemul Easy Formwork System este posibila realizare unui planificari pas cu pas pe masura avansarii in lucrare, reducand timpul de montaj si demontaj: in acest fel se reduc la minimum costurile cu forta de munca.

Cofrajele metalice sunt intotdeauna fixate in paralel, vertical sau longitudinal, formand pentru fiecare nivel pereti in forma dorita de dvs, dupa care acesta se poate muta de la un etaj la altul cu ajutorul unei macarale. Cu clestii speciali, barele de tirant DW15 si toate celelalte accesorii (vezi www.accesorii-cofraje-schele.ro) este posibile turnarea betonului in totala siguranta de lucru.

Caracteristicile structuralele ale profilelor metalic si ale placajului tego, asigura pentru cofraj o rezistenta ridicata la compresie asigurand turnarea betonului rapid. Accesoriile si elementele speciale diverse asigura realizarea structuri particulare de cofraj metalic si forme aparent complexe si ajuta firma de constructii ca sa isi rezolve situatiile de lucrari intuitiv si economic.

Va putem ajuta cu ajutorul personalulul tehnic ca sa va oferim solutia potrivita proiectului dvs pentru orice santier, studiind proiectul cu ajutorul constructorului si ajutand constructorii pe parcursul defasurarii lucrarilor de executie.

1. Clestii de aliniere cofraj metalic Easy Formwork System

Clestii de aliniere cofraj permit prinderea panourilor de cofraj metalic pe verticaliza si pe orizontala, conectarea de colturile interioare de cofraj si simplifica montajul cofrajului, mutarea acestuia si demontajul cofrajelor metalice.

Exista mai multe posibilitati de princere 00.81 m \ 1.14 m \ 1.50 m \ 1.80 m \ 2.00 m \ 2.50 m \ 3.00 m si altele nestandardizate, care se pot realiza la cerere

.

2. Clestii de reglare cofraj metalic Easy Formwork System

Folositi alternativ cu clestii de aliniere, acestia permit barelor de compensare intre panourile de cofraj (din lemn sau din otel) maximum 250mm lungime extinzand si moduland cofrajul metalic.

3. Coltarul metalic interior

Este conectabil de cofrajul metalic cu ajutorul clestilor de aliniere si permite crearea de colturi pentru pereti de orice grosime.

4. Coltarele metalice reglabile

Cu ajutor coltarelor metalice reglabile cu balamala si a elementelor de blocare ale balamalelor este posibila realizarea colturilor peretilor din beton de diferite deschideri.

5. Rama suport

Cu ajutorul ramelor suport si a ancorajelor de cofraj este posibila realizarea zidurilor din beton, a zidurilor de sprijin in fata unui zid preexistent, a peretilor de stanca sau de pamant. Practic, in acest fel se realizeaza cofrajul la fata.

6. Incintele de lift

Incinta de lift se realizeaza utilizand blocajele biconice, blocaje care permit mutarea intregului bloc de cofraje pe masura ce se toarna betonul. Structura este potrivita pentru incintele de lift, spatiile inguste sau gropi.

7. Clestele de baza de cofraj, clestele de prindere margine de cofraj

Se poate realiza orice tip de cofraj cu ajutorul clestelui de margine de rama de cofraj. Acesti clesti se folosesc impreuna cu coltarele conice pentru a se putea muta intrega structura de cofraj pe masura ce se toarna betonul.