Cofraje Hunnebeck

Furnizam loturi de cofraje Hunnebeck pentru constructii.:

- cofraje metalice pentru elevatii

- cofraje metalice pentru pereti

- cofraje metalice pentru planseu

- cofraje metalice pentru structura

- cofraje metalice pentru incinte de beton

- cofraje metalice multifunctionale modulare etc.

Cofraj metalic Hunnebeck Leichschalung

Cofraj metalic Hunnebeck Manto

Dispunem de cofraje in stoc si va putem furniza loturi partiale sau complete import Uniunea Europeana de cofraje uzate.

Calitatea loturilor este determinata de gradul de uzura al ramei metalice si a foii tego care intra in contact cu betonul.

Pentru utilizarea produselor achizitionate de la noi va recomandam sa luati in calcul inlocuirea foii de cofraj tego in timp. Practic rama cofrajului metalic nu are "moarte", singurul impediment in achizitia cofrajelor metalice second hand fiind dimensiunile ramelor de cofraje, deoarece trebuie sa se potriveasca proiectului dumneavoastra. Pentru proiecte complete de cofraje metalice va rugam sa accesati sectiunea de cofraje metalice usoare noi model NOE Gmbh Germania sau Deko Franta.

Avand in vedere rama metalica a cofrajului, trebuie intotdeauna luata in calcul folosirea unei macarale in manipularea acestuia. Pentru a nu se folosi macaraua, va recomandam folosirea de cofraje tristrat tip placa galbena Doka impreuna cu piulite-buloane si tiranti, sau folosirea de cofraje tip tego impreuna cu piulite-buloane si tiranti.

Accesoriile loturilor sunt deja uzate, dar va putem completa lotul cu accesorii de prindere cofraje noi. Pentru detalii privind accesoriile de cofraj accesati aici sau solicitati o cautare rapida pe site. Accesoriile de prindere a ramelor metalice de cofraj Hunnebeck sunt clestii-clema cu pana-bolt.