INCHIRIERI POPI METALICI

INCHIRIERE POPI METALICI PENTRU TURNARE SI SUSTINUT PLACA BETON

Stoc permanent pentru inchiriere popi metalici si variat cu diverse lungimi disponibile: 0.80metri, 1.80metri, 3.00metri, 3.50metri, 4.00metri, 4.50metri, 5.00metri si 5.50metri deschidere maxima.

Inchirierea popilor metalici este o alternativa la achizitia de popi metalici sau popi din lemn pentru constructii. Rolul popilor metalici este de a sustine placa de beton si cu ajutorul furcilor pentru popi si a grinzilor de cofrare sa se poata asigura planeitatea acesteia. Pretul inchirierii popilor este determinat de conditiile de piata ale momentului. Pentru solicitari care sa acopere o perioada mai mare de timp chiria este usor negociabila. Avand in vedere faptul ca practicam cele mai mici preturi de pe piata constructiilor in privinta inchirierii popilor metalici, solicitam o garantie care sa acopere valoarea de achizitie a popilor. Totusi, acest lucru va poate oferi optiunea de cumparare a popilor, daca la finalul constructiei dumneavoastra considerati ca mai doriti respectivii popi. Transportul popilor nu este asigurat pentru a va lasa libertate in ceea ce priveste eventulitatea de a scuti un cost de inchiriere mai ridicat. Pretul inchirierii popilor metalici este determinat de lungimea si calitatea acestora si se calculeaza lunar. In prima luna se achita integral contravaloarea chiriei, ulterior putand calcula chiria pe zi.

Va putem oferi spre inchiriere popi metalici in aria Bucuresti si judet Ilfov la cele mai bune preturi:

    • popi metalici standard sau cu teu import Italia de 0.80m deschidere, 1.80m deschidere, 3.00m deschidere, 3.60m deschidere, 4.00m deschidere, 4.50m deschidere sau 5.00m deschidere.

    • popi metalici usori tip spaniol de 3.00m deschidere maxima

    • popi grosi zincati sau vopsiti DIN EN 1035 clasa B/D 20kN-30kN de 3.50 metri, 5.00 metri si 5.50 metri deschidere maxima

Stoc permanent si cel mai bun pret de inchiriere al momentului.

Pentru completarea lucrarilor dumneavoastra de constructie a cofrajului de placa, mai aveti nevoie spre inchiriere de:

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image