Cofraje coloane,

COFRAJE METALICE PENTRU STALPI

Panourile universale de la sistemele de Destil Cofraje inramate sunt cea mai buna solutie pentru diverse sectiuni de coloana intr-o retea de 5 cm. Dimensiune de pana la 75 cm x 75 cm latura de coloane, in formatul standard al panourilor de cofraj metalic multifunctional.

Sistemele de cofrare coloane sunt disponibile atat in varianta cofrajelor metalice Destil 1, in varianta de cofraje metalice Destil 2, cat si varianta Destil Mini sau cofrajelor metalice FlexForm.

Destil panouri universale sunt disponibile în latimi de 90 cm si inaltime de 135 cm panou, 270 cm, 300cm si 330 cmNu aveti nevoie de un sistem dedicat de cofrare pentru coloane, panourile de cofrare pentru pereti fiind complet compatibile pentru cofrarea de coloane, stalpi.

Furnizam la cererea dvs concreta, in functie de proiectul de constructie, si sisteme de cofrare coloane, stalpi cu suprafata rotunda. Dimensiunile acestor cofraje metalice se fac in functie de comanda dvs avand in vedere faptul ca sunt cofraje metalice atipice si implica utilizari mai putin frecvente, uzuale. Avem nevoie de proiectul dvs, inaltimea stalpilor care trebuie cofrati si diametrul lor pentru ava oferi solutia cea mai potrivita lucrarilor dvs.