VANZARI COFRAJE METALICE

Data postării: Jan 20, 2013 11:8:35 AM

Cofrajele metalice Destil sunt perfect compatibile sistemelor de cofrare Doka Framax. Va putem oferi orice solutie tehnica pentru cofraje diferenta constant nu in calitate, ci in pretul cofrajelor.

Alaturi de proiectantii nostri specializati si in functie de datele proiectului dumnevoastra, va putem furniza solutii cu sisteme de cofrare usoare, in utilizarea carora nu veti avea neaparat nevoie de utilizarea unei macarale in santier.

Marca Destil va poate fi furnizata in doua variante: Destil 1 si Destil 2.

1. Destil 1 - sunt sisteme de cofraje metalice complete realizate dupa proiect cu rama din otel galvanizat termic si cu film fenolic in contact cu betonul. Sunt perfect compatibile sistemelor Doka Framax, diferenta constand doar in pret. Sisteme de cofrare metalica a betonul Destil 1 sunt certificate UE si pot fi furnizate proiectelor dvs si prin intermediul proiectelor de finantare europeana

2. Destil 2 - sunt sisteme de cofraje metalice complete realizate dupa proiectul dvs cu rama din otel vopsit si film fenolic. De asemenea, sunt compatibile sistemelor de cofrare Doka. De asemnea, Destil 2 sunt sisteme de cofrare metalica a betonului certificate UE. Diferenta dintre Destil 1 si Destil 2 consta in pretul ramelor metalice si poate fi cu pana la 20% mai mic. Accesoriile de prindere sunt identice cu Destil 1.

Exista diferite categorii de cofraje metalice Destil pe care vi le putem furniza:

- cofraje metalice Destil compatibile Doka pentru fundatii

- cofraje metalice Destil compatibile Doka pentru elevatii

- cofraje metalice Destil compatibile Doka pentru coloane

- cofraje metalice Destil compatibile Doka cataratoare (climbing system)

- cofraje metalice Destil compatibile Doka pentru o singura fata, la fata (single faced)

- cofraje metalice Destil compatibile Doka pentru proiecte speciale: poduri, drumuri, cladiri cu aspect unicat etc.