BlackBull .com .ro

Partenerul tau in schele metalice, popi metalici, sprijiniri sapaturi, scari si schele din aluminiu, panouri tristrat, grinda H20, consumabile cofraje (distantieri metalici, distantieri din beton, din plastic, cordon bentonitic, solutie decofranta), sisteme evacuare moloz, accesorii cofraje (tiranti dywidag, piulite) si accesorii schele - cu noi inchiriezi, cumperi si vinzi!

Infiintata in 25 ianuarie 2011, BlackBull Com Ro este o societate comerciala cu 100% capital romanesc specializata in vanzarea, cumpararea si inchirierea de echipamente de santier.

Cu ajutorul experientei acumulate de-a lungul anilor, va oferim spre vanzare si spre inchiriere: sprijiniri sapaturi, schele metalice, popi metalici, panouri tristrat tip Doka, cofraje tego, cofraje metalice, accesorii pentru cofraje si schele, consumabile pentru lucrarile de constructii etc in scopul de a veni in ajutorul dumneavoastra pentru a duce proiectele de constructii la bun sfarsit.

Suntem intotdeauna deschisi pentru orice colaborare de orice fel in ceea ce priveste schimbul de experienta, distributia materialelor noastre, inchiriererea la cele mai bune preturi si vanzarea la cel mai bun raport calitate pret al momentului. Detinem materialele in stoc si intotdeauna pozele ofertate si preturile corespund cu materialul nostru.

Suntem reprezentanti in Romania pentru marci de prestigiu la nivel mondial si european din acest domeniu, printre care: TWF International GMBH, DSI International - Dywidag Systems International, Friedrich Ischebeck GMBH, Edilponte Ponteggi, Theca SA, Destil Formworks, MyWood etc.

Pulverizator profesional tip sprayer MESTO. Se utilizeaza pentru aplicarea solutiei decofrante. Volum util 1.5 litri

PRODUSUL SAPTAMANII

Pulverizator profesional tip sprayer MESTO. Se utilizeaza pentru aplicarea solutiei decofrante. Volum util 1.5 litri