Cofraje stalpi

In calitate de reprezentant al fabricii spaniole Theca, va putem furniza sisteme modulare cofrare stalpi cu latura maxima de 0.5 metri si cu inaltime maxima de pana la 3 metri. Pentru o varianta economica de cofrare a stalpilor va recomadam sa studiati si varianta sistemelor de cofrare stalpi cu cofraje lemn tristrat tip Doka si cravate din otel zincat.

Exista doua categorii de sisteme de cofrare stalpi cu cofraje modulare model Theca: cofraje modulare pentru stalpi in bloc sudate cu prindere in pene si suruburi si cofrare modulare de stalpi pe placi cu prindere in coltare.

Dimensiunile placilor de cofrare pentru coloane de pana la 3 metri inaltime sunt prezente in atasamentul de mai jos. De asemenea, descarcati din partea de jos a ecranului fisierul in format pdf pentru a avea o imagine completa asupra produsului.

Cofraje stapi sudati cu pene si suruburi

Sisteme germane de cofrare coloane de beton

Cofraje stapi modulare cu prindere in coltare

Pentru coloane de beton unde presiunea este ridicata pe inaltime recomandam sisteme germane de cofraje din aluminiu pentru coloane si stalpi din beton armat Titan. Inaltimea maxima disponibila a coloanei este de 5.4 metri si latimea maxima a coloanei stalp este de 0.6 metri.

Mod montaj sisteme cofrare coloane din aluminiu