Scuturi aluminiu sprijinire santuri

Suntem reprezentatii Ischebeck GMBH in Romania producator unic in lume al sistemelor din aluminiu pentru sprijinirea santurilor, sapaturilor - Litebox.

Litebox ofera solutii tehnice modulare pentru montajul sprijinirii de sapaturi fiind usor de montat si de demontat in doua persoane, fara suduri si care va poate oferi siguranta de lucru in interiorul sapaturii pana la 3 metri adancime. Versatilitatea sistemelor va ofera posibilitatea montajului total sau partial al acestui sistem sau montajul de chesoane (incinte pentru sprijinire sapaturi).

Bratele disponibile sunt filetate, din otel, certificate de Institutul German al Calitatii in Constructii si sunt disponibile in 3 variante posibile pentru deschiderea in interiorul sapaturii: 0.60 - 0.81m, 0.80 - 1.21m si 1.29 - 2.18m. De asemenea, panourile din aluminiu LITEBOX sunt disponibile in 3 variante de lungime, latimea ramanand la standardul de 0.5m: 0.55 metri, 2 metri si 3 metri lungime.

Avantajele cofrajelor din aluminiu pentru sprijinirea santurilor:

- usoare

- usor de montat

- instalare rapida

- versatilitate

- sigure si stabile

Ideale pentru santuri pana in 3 metri adancime in mediul urban: instalatii cablaje, lucrari de canalizare si de alimentare cu apa, excavatii, sisteme transee, sapaturi ocazionale etc.

Certificatele UE sunt o garantie a calitatii lor.

Alte sisteme pentru sprijinire excavatii:

- scuturi Box Sicuro import Italia

- scuturi metalice Strongbox si Strongframe import Germania

- sisteme sprijinire transee cu cherestea, trench boxes, sistem import Germania

Importam din Germania sisteme de palplanse din aluminiu sprijinite de brate metalice (popi), sisteme ce asigura

siguranta la locul de munca.

Sistemele din aluminiu sunt usor si pot fi manipulate de doua persoane. NU este necesara macaraua pentru manipularea lor!

Sistemele panouri din aluminiu pentru sustinerea santurilor sunt modulare si se pot constitui in diverse formatiuni pentru sprijinirea de maluri de care aveti nevoie.

Vanzari sisteme sprijinire sant, vanzare sprijiniri maluri, sisteme sprijinit santurile, vanzare sistem pentru sprijinitul santurilor, sisteme panouri aluminiu pentru sprijinirea santurilor, sisteme aluminiu sprijinire maluri, transee, excavatii, excavari, excavare, excavatie, transeu, sisteme transee aluminiu, parapeti santuri, parapet pentru sprijinirea santurilor, aparatoare santuri, transee, excavatii, protectii santuri, parapeti maluri, sisteme antiprabusire santuri, sistem antiprabusirea malurilor, blindaj sant, blindaje pentru santuri, blindaje excavatii, blindaje metalice scutur

i de sant, blindaj metalic sustinere maluri