SISTEME COFRARE‎ > ‎

Cofraje metalice Destil 1

Cofraje metalice cu rama zincata si film fenolic din mesteacan, placaj tego plastifiat sau placaj cofrare plastic, cofraj metalic cu rezistenta 90 kN/mp.

Sistemele de cofraje Destil 1 - COFRAJUL METALIC DESTIL UNO este un sistem certificat UE si international pentru cofraje pentru constructii din beton. Aceste sisteme sunt similare si complet compatibile sistemelor de cofrare Doka FRAMAX, pretul fiind cel care face diferenta.

Cofrajele DESTIL 1 sunt un sistem inovativ de tehnologie eficienta pentru constructille din beton.
Indiferent de care aveti nevoie pentru a forma, a cofra, de la rezervoarele de la subsoluri, piloni de pod de mare inaltime, piloni pentru spatii si hale industriale si comerciale sau blocuri de apartamente, va putem oferi solutia ideala de cofraj de perete pentru orice provocare.
Destil cofraje, este un sistem nou de cofrare rapida si eficienta a constructiilor din beton si este acum disponibil pentru vanzare in Romania prin BlackBull Com Ro.

Cofraje metalice rama zincata Destil Uno

Cofraje metalice rama zincata Destil Uno

Cofraje Destil 1


Mai multe detalii privitoare la sistem le regasiti in siteul nostru specializat www.cofraje-metalice.ro.

Accesorii pentru aceste cofraje metalice, va putem furniza produsele originale Destil sau produse import Germania, compatibile.

De asemenea, va furnizam din stoc permanent accesorii consumabile pentru acest tip de cofraj de la dopuri pvc, teava pvc, conuri pvc, rozete distantiere, teava fibrobeton, dopuri fibrobeton, adeziv monocomponent pentru sigilare si fixare, solutie decofranta etc.
Comments