SCHELE METALICE‎ > ‎

Schele metalice second hand

    BlackBull Com Ro este un furnizor serios si stabil de schela metalica second hand vanzari atat in sistem de pachet de schela metalica, cat si pentru fiecare element in parte. Preturile sunt stabilite fie pentru pachetul de schela vandut, fie pentru elementele componente, preturile de vanzare variind la de 4 euro+tva/metru patrat de schela desfasurata pana la maximum 15 euro+tva/mp schela desfasurata.
    Experienta ne recomanda in vanzarea schelelor, putand sa va completam pachetele de schela metalica pe care deja le aveti de la diversi producatori cu elementele necesare completarii acestora.
    In calitate de furnizor de prima mana in materia consumabilelor si accesoriilor pentru schela, acestea pot fi furnizate in completarea materialelor second hand, drept produse noi, permanent in stocul nostru.
    Pretul schelelor second hand, fiind produse de ocazie, este diferit in functie de calitatea acestor schele, producatorul schelei, ocazia in sine, marimea pachetului, disponibilitatea acestuia, posibilitatea de completare a pachetului de schela metalica etc.
    Studiati lista ofertelor speciale pentru pachetele de schela disponibile mai jos.

    Modele de schela second hand disponibila sau pe care am vandut-o sau o putem aduce la comanda:
    - schele metalice second hand vopsite cu ciocuri sau cu inele, cu cadru de 1.05m latime, 0.75m latime sau 1.20m latime de la diversi producatori italieni: Edilponte, Messersi, Pezziga Ponteggi, Comipont, FAP Dalmine Marcegaglia, Ceta, Europont etc.
    - schele metalice second hand zincate cu ciocuri sau cu inele, cu cadru de 1.05m latime, 0.75m latime sau 1.20m latime de la diversi producatori italieni: Edilponte, Messersi, Pezziga Ponteggi, Comipont, FAP Dalmine Marcegaglia, Ceta, Europont etc.
    - schela metalica zincata europeana second hand: Altrad, Layher etc.
    - schela metalica zincata multidirectionala tip Layher sau Layher originala 
    - schele mobile din aluminiu sau din otel second hand etc.
Schela metalica second hand

Oferta schele metalice second hand

  • Schele metalice de fatada Vanzari schele metalice de fatada second hand sau reconditionate (revopsite) in stare gata de utilizare, complete.Material permanent pe stoc Bucuresti si disponibilitate de livrare directa oriunde in tara. De asemenea, putem sa va furnizam direct pe comanda externa schele metalice pachete cu materiale diverse.Preturile sunt variate in functie de calitatea schelelor, modelul acestora.
    Postat la 12 feb. 2019, 01:53 de către BlackBull Com Ro
  • Schela metalica muldirectionala SMP8 Marcegaglia BlackBull Com Ro dispune spre vanzare un pachet de schela multidirectionala zincata conform foto de mai jos pentru realizarea imediata de esafodaje metalice pentru sustinere placa 40 seturi de 1.8metri x 1.8metri x 10metri inaltime.Pachetul de elemente componente il aveti desfasurat mai jos. Marfa se vinde in pachet complet la cerere sau pe elemente in functie de comanda ferma a dvs.Pret de catalog 160000 euro + tva. Pretul ofertat initial pentru acest pachet este 99990 euro + tva.Asteptam contraoferta dvs.Detalii privitoare la schela aveti in catalogul atasat mai jos, original Marcegaglia.produsebuccantitateamontant schela multidirectionala vertical 1500buc561montant schela multidirectionala vertical 1000buc493montant schela multidirectionala vertical 2000buc47orizontala ...
    Postat la 6 feb. 2019, 07:04 de către BlackBull Com Ro
Se afișează postările 1 - 2 din 3. Vizualizați mai multe »

Subpagini (1): Oferte schele second hand
Comments