SISTEME COFRARE‎ > ‎

Cofraje metalice Easy Formwork System

Sistemele de cofraje metalice cu rama metalica vopsita Easy Formwork System, sunt sisteme de cofraj metalic rezistenta 70 kN/mp. Furnizam la comanda dupa proiectul dvs panotajul dorit de dvs la cel mai mic pret de pe piata.

INFORMATII TEHNICE pentru sistemul de cofrare EASY FORMWORK:

- este realizat din profile metalice late de 100mm sudate pe spate cu diagonale din 300 in 300 mm asigurandu-se in acest fel rezistenta superioara pentru tot panoul de cofraj metalic.
- finisajul la fata este din tego 18mm grosime, realizat multistrat din straturi de furnir suprapus si lipit de 1.4mm grosime fiecare
- placajul tego este lipit cu adeziv rezistent la intemperii si rasina fenolica rezistenta la caldura excesiva, concentratia filmului fenolic exterior fiind de 220g/m² pe ambele fete de cofraj
Cu aceste caracteristici tehnice, avem un cofraj care in conformitate cu normele DIN rezista 70kN/ m² pentru intreaga suprafata asigurandu-se in acest fel turnarea rapida a betonului.
Cofraj metalic Edilponte Easy Formwork System

Cofraje metalice Easy Formwork System

Mai multe detalii privitoare la sistem le regasiti in siteul nostru specializat www.cofraje-metalice.ro.

Accesorii pentru aceste cofraje metalice, va putem furniza produsele originale Edilponte sau produse import Germania, compatibile.

De asemenea, va furnizam din stoc permanent accesorii consumabile pentru acest tip de cofraj de la dopuri pvc, teava pvc, conuri pvc, rozete distantiere, teava fibrobeton, dopuri fibrobeton, adeziv monocomponent pentru sigilare si fixare, solutie decofranta etc.
Ċ
BlackBull Com Ro,
1 apr. 2015, 11:37
Comments